Aktuellt

Karlstads filmstudio MOWIE


UTLOTTNING: FILMHELG – "GLÖMDA KLASSIKER"

 

9-10 mars 2019 arrangerar Sveriges Förenade Filmstudios en filmhelg på Filmhuset i Stockholm. Journalisten Mårten Blomkvist sätter ihop ett program med "glömda klassiker" – bland annat den första "En stjärna föds" från 1937, sovjetiska "Och tranorna flyga" och Fred Zinnemans "Schakalen". Läs mer om filmhelgen här.

 

Du som är MOWIE-medlem våren 2019 kan delta i vår utlottning av fyra deltagaravgifter till filmhelgen. Du som inte vunnit en filmhelgsplats tidigare har förtur i utlottningen. Mejla info@mowie.se senast 8 februari om du vill delta i utlottningen.

 

I deltagaravgiften ingår filmvisningarna med introduktioner, lunch, middag och fika. Resa och boende får du bekosta själv.

 

OBS: Filmhelgen är öppen för alla intresserade filmstudiomedlemmar, så du kan givetvis delta även om du inte skulle vinna. 

 

 

UTLOTTNING: PRENUMERATIONER PÅ FILMRUTAN

 

Filmrutan är tidskriften som speglar både det aktuella utbudet och klassikerna. Den ges ut av Sveriges Förenade Filmstudios.

 

Du som är MOWIE-medlem i vår kan delta i vår utlottning av fyra årsprenumerationer (fyra nummer) på Filmrutan. Läs mer om Filmrutan här. Mejla info@mowie.se senast 8 februari om du vill delta i utlottningen av prenumerationer.

 

 

ETT JÄMSTÄLLT VÄRMLAND

MOWIE har anslutit sig till Ett jämställt Värmland, en regional vision för jämställdhetsarbetet.

 


MOWIE stöds av Karlstads kommun/Kultur- och fritidsnämnden och är medlem av Sveriges Förenade Filmstudios.


Kontaktperson:

Ulf Nordström, 070-572 09 99

 

E-post: info@mowie.se